EHBO doos Basis plus 36 Remedies (Helios)

36 middelen in C30 van Helios (basis plus).

Tip: bestel het boekje de acute praktijk met homeopathie of het boek de homeopatische huis-reisapotheek erbij. Er zit namelijk standaard geen beschrijving bij de set.

EHBO reisset 36 middelen in C30 (Homeopatisch)

Bevat de middelen meest gebruikt worden tijdens vakanties en reizen.

Tip: bestel het boekje de acute praktijk met homeopathie of het boek de homeopatische huis-reisapotheek erbij. Er zit namelijk standaard geen beschrijving bij de set.

Homeopatische EHBO doos in C30 potentie

Dit is een doos met 37 acute homeopathische middelen in C30 potenties

Tip: bestel het boekje de acute praktijk met homeopathie of het boek de homeopatische huis-reisapotheek erbij. Er zit namelijk standaard geen beschrijving bij de set.

Hypercal 50 ml

Tinctuur van Hypericum en Calendula.

Samengestelde kruidentinctuur gemaakt met 100 gram gedroogd kruid per liter.

Immuniteit Support 90 vegetarische caps

Wil je je immuunsysteem wat ondersteuning geven? Dat begrijpen wij helemaal, zeker in de herfst- en winterperiode. Golden Naturals heeft een product ontwikkeld ter ondersteuning van je immuunsysteem: Immuniteit Support. Dit product is verkrijgbaar in 90 capsules, maar ook als 7 dagen-kuur. In dit product zit vitamine C, dat helpt bij het ondersteunen van je energieniveau. Aangezien de zon in deze periode aanzienlijk minder schijnt, zit er in de samenstelling zonlicht uit een potje: vitamine D3. Dit supplement is een mix met diverse vitaminen, mineralen, kruiden en botanicals. Lees verder om er achter te komen wat dit product voor jou kan betekenen!

Immuniteit support: verkrijgbaar in 90 capsules als onderhoudsdosering of als 7 dagen-kuur als je lichaam net dat beetje extra nodig heeft.
Het ondersteunt de afweer van het lichaam en zorgt mede voor een goede weerstand (vitamine C).
Koper helpt energie vrij te maken uit je voedsel, wat uiteindelijk je energieniveau ondersteunt.
Met vitamine D3, ook wel bekend als zonlicht uit een potje. Het ondersteunt de cellen en helpt bij de aanmaak van nieuwe cellen, bijvoorbeeld immuuncellen, bloedcellen en botcellen.

Multiple-Magnesium-200mg 180 vegetarische tabletten

BELANGRIJKSTE BESTANDDELEN

magnesium1-L-pidolaat
magnesium1 tauraat
magnesium1 bisglycinaat
magnesium1 glycerofosfaat
magnesium1 citraat
vitamine B62 (pyridoxaal-5’-fosfaat)
vitamine D33 (cholecalciferol uit mos)
taurine
BioPerine® (Piper nigrum L. extract)

Probiotica 30 miljard 60 stuks

Geef jouw darmen de aandacht en ondersteuning die ze verdienen. De samenstelling van deze Probiotica 30 miljard bevat minimaal 30 miljard levensvatbare bacteriën uit 10 verschillende stammen. Hiermee tillen we de probiotica naar het volgende level. Daarnaast dient prebioticum als voeding voor de probiotica. Met vitamine A voor gezonde slijmvliezen, biotine voor huid en slijmvliezen en vitamine C ter ondersteuning van het immuunsysteem. Verpakt in maagsapresistente capsules voor maximale opneembaarheid. Maak kennis met de Probiotica 30 miljard en ervaar het zelf!

Rode Gist rijst & Q10 360 tabletten

Rode Gist Rijst & Q10 met zwarte knoflook is dan hét product voor jou. Deze unieke samenstelling bevat per tablet 2,5 mg monacoline K. Maar dat is niet alles; de toevoeging van zwarte knoflook zorgt voor extra anti-oxidatieve voordelen en het behoudt van een normale cholesterolspiegel.