Ontstoren van Coronavaccinaties, boosters, Spike en Grafeen

Met enige regelmaat krijg ik vragen of het mogelijk is om via de homeopatische weg de coronavaccinaties (alsmede de boosters), spike eiwitten of grafeen te ontstoren. Dit zijn processen die ik kan faciliteren. Voor meer informatie verwijs ik u naar de site van Zemi, een praktijk voor klassieke homeopathie (www.zemi.nl).

Bij het ontstoren van vaccinaties neem je vier weken lang korrels in die per week worden opgehoogd in sterkte (potentie). Die korrels zijn bevochtigd geweest in een homeopatische oplossing gemaakt van het originele vaccin in vier verschillende oplossingen.

Het idee achter deze reeks is dat je door het aanbieden van de homeopatische verdunning van het vaccin je een zuiverende actie gaat opwekken in het lichaam tegen de componenten van het vaccin. Je gaat dus (dat is de homeopatische gedachte erachter) je lichaam aanzetten om de adjuvantia, de hulpstoffen uit het vaccin uit je lichaam te werken.

De reeks doet dus niks aan het resultaat van het vaccin, namelijk de ontwikkeling van antistoffen tegen de ziekteverwekker in het vaccin. Het beoogde doel, een immuunreactie te weg brengen, neemt gewoon plaats.

Kortom, homeopathisch ontstoren is dus het lichaam zuiveren van de hulpstoffen uit het vaccin.